Vad kostar en storsäck?

Innehållsförteckning

Vad kostar en storsäck?

Vad kostar en storsäck?

Beställ hämtning och/eller köp av Storsäck
VaraPris
SRV Storsäck(170 kr/st)

Hur stor är en storsäck?

Vanligtvis är storsäcken gjord av vävd polypropylen och den mest allmänna bottenstorleken är 90x90cm med varierande höjden. Storsäckens mått kan dock variera brett beroende på dina behov och storsäckens användbarhet. De vanligaste fyllningsvikten av storsäckar är mellan 500kg och 1500kg.

Hur mycket får man fylla en container?

Fyll inte avfall över kanten och överskrid inte maxvikten (5 ton i en 10 m³ container). En tumregel är att bara fylla till hälften vid tyngre material (exempelvis grus, sten). Tänk på att fördela materialet jämt i containern.

När töms sortera hemma?

Kärl 1 som bland annat innehåller mat- och restavfall töms varannan vecka. Kärl 2 som endast innehåller förpackningar töms var fjärde vecka. De två kärlen töms av två olika sopbilar.

Hur sortera på återvinningsstation?

Du som har hemsortering lägger det i ditt kärl. Alla förpackningar ska vara tömda, förpackningar med olika material ska separeras. Om det inte går att skilja de olika materialen åt sorterar du förpackningarna efter det viktmässigt dominerande materialet.

Vilken Vedsäck?

Bok är ett av dom hårdare träslagen. Ett bra alternativ om man vill ha en brasa som varar länge. 40 L säckar är ett bra alternativ om man vill hantera veden smidigare.

Relaterade inlägg: