Vad kostar det att göra reklam på TV4?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att göra reklam på TV4?

Vad kostar det att göra reklam på TV4?

Det är ganska stora prisskillnader mellan att sätta in en annons i en stor tv kanal som TV4 och en mindre kanal som TV4+. Att sätta in en annons i TV4 kostar mellan 10 0 000 kr för 30 sek beroende på vilken tid på dygnet som reklamen sänds på. Att annonsera på TV4+ kostar mellan 5 000 och 15 000.

Vad kostar det att ha reklam på Super Bowl?

Enligt uppgift tog CBS i år omkring 5,5 miljoner dollar för en reklamspot på 30 sekunder. Det är dock något mindre än förra året (5,6 miljoner dollar) men för första gången behövde annonsörerna även betala ytterligare 300 000 dollar för att sändas via tv-nätverkets live stream, skriver CNN.

Vad kostar TV4 Play appen?

Det är gratis att registrera ett konto på TV4 Play men skulle man helt vilja skippa reklamen så kostar det 99 kronor i månaden för ett TV4 Play Premium-konto.

Varför kostar TV4 Play pengar?

TV4 Anytime Tjänsten var reklamfri. Ett fåtal utländska tv-program finns även tillgängliga. För att se majoriteten av materialet behövde man teckna ett abonnemang som kostade 49 kronor för 30 dagar eller 196 kronor för sex månader. Under de första åren fanns det även möjlighet att hyra filmer från SF Bio på sajten.

Är det gratis att titta på TV4 Play?

Du behöver skapa ett konto men tjänsten är helt gratis. Streama via tv4play.se eller via app för iOS och Android.

Relaterade inlägg: