Vad kostar det i Kina?

Innehållsförteckning

Vad kostar det i Kina?

Vad kostar det i Kina?

Mat är mycket billigt i Kina om man håller sig till de lokala ställena. 8-20 Yuan (ungefär samma i kronor) per person brukar det kosta beroende på vad man väljer. Tsingtao (öl) 2 Yuan per 1,5 liter flaska i Peking, men ca 10 Yuan i Shanghai. 150 Yuan kostar en helkväll på Big Echo (tjusigt karaokeställe) i Shanghai.

Vad är billigt att köpa i Kina?

Det är inte speciellt konstigt då många vill ha ett brett utbud med massor av olika kläder. Sedan har vi elektronik. Det är ingen hemlighet att mobiler, datorer, och övrig elektronik från Kina är billig. Oftast får du precis samma produkt, fast till ett mycket bättre pris.

Vad kostar en lunch i Kina?

Vad är den genomsnittliga kostnaden för lunch i Kina? I Kina, kostar en typisk snabbmatmåltid: 50 SEK (35 CNY) för en McMeal på McDonalds eller BurgerKing (eller liknande kombinerad måltid), och 15 SEK (11 CNY) för en cheeseburger. För kaffeälskare: cappuccino kaffe 37 SEK (26 CNY) och espresso 26 SEK (18 CNY).

Hur är det att jobba i Kina?

För att arbeta i Kina behöver du uppfylla dessa villkor: Vara frisk och vid god hälsa. Vara ostraffad. Ha en arbetsgivare som vill anställa dig. Ha giltiga pass- och identitetshandlingar.

Vad är billigt i Brasilien?

Från 10 reals, alltså 25 kronor för billigaste flaskan i mataffär och uppåt. Importerad dryck är relativt dyrt i Brasilien, medan lokalproducerad cachaca knappast kostar något alls. För den som dricker alkoholfritt kostar en färskpressad juice ofta från 5 reals på ett mycket enkelt matställe och uppåt.

Vad kostar en öl i Rio de Janeiro?

Till exempel, i Rio de Janeiro du måste betala för: Flaska eller kartong med mjölk (1 liter): 7.90 SEK (4.90 BRL) Populär gul ost (1 kg): 64 SEK (40 BRL) En flaska öl från ett känt märke: 27 SEK (17 BRL)

Relaterade inlägg: