Vad kostar det att bygga attefallshus i Lösvirke?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att bygga attefallshus i Lösvirke?

Vad kostar det att bygga attefallshus i Lösvirke?

Falkn: – Vad det kostar beror ju dels på grundläggning samt utrustningsnivå (kök, badrum) o.s.v. Billigast är ju att göra en plintgrund, dyrast att gjuta platta. Skulle tippa på att man hamnar runt 10 000 kr/m2 om man gör det själv i lösvirke.

Är det värt att bygga attefallshus?

Att bygga ett attefallshus kan vara ett bra sätt att få mer utrymme. Men det kan också vara en bra inkomstkälla. Så mycket kostar det att bygga det bygglovsbefriade huset – och så mycket skulle du kunna hyra ut det för! ... Ett attefallshus får användas till allt från en permanentbostad, uthus, bastu och växthus.

Vad kostar virke till ett Attefallshus?

Pris byggmaterial till attefallshus: 144 080 kronor Materialkostnaden för att bygga attefallshuset efter Svenskt Träs gratis ritning blir alltså 144 080 kronor, enligt våra beräkningar.

Hur svårt är det att bygga ett attefallshus?

Att bygga attefallshus kommuniceras som en relativt enkel process. Det krävs inget bygglov och du kan i princip köpa ett färdigt hus som levereras och lyfts på plats med kranbil - om du så vill. Dock är det ändå en hel del att tänka på och det tar ett tag att få alla förberedelser på plats.

Hur bygger man ett attefallshus?

Ett attefallshus får vara max 25 kvadratmeter stort och får byggas på en fastighet som har ett en- eller tvåbostadshus. Du får (utöver attefallshuset) även bygga en friggebod på max 15 kvadratmeter på tomten. Attefallshuset måste vara fristående från boningshuset, men ska uppföras i omedelbar närhet av det.

Relaterade inlägg: