Kan man köpa hus i Thailand?

Innehållsförteckning

Kan man köpa hus i Thailand?

Kan man köpa hus i Thailand?

Kan jag köpa hus i Thailand som svensk medborgare? Absolut, men med ett förbehåll – du kan inte äga marken det står på. ... Leasa marken som huset byggs/står på Starta ett thailändskt företag som sedan köper marken.

Kan man köpa lägenhet i Thailand?

Som svensk medborgare kan du äga en lägenhet i Thailand till 100 %. Detta beror på att minst 51 % av alla lägenheter i thailändska bostadshus måste ägas av thailändska medborgare. ... Du som köper en lägenhet behöver däremot tänka på att en månatlig avgift normalt tillkommer.

Vad ska man passa på att köpa i Thailand?

Thais är passionerade om traditionell medicin, så det är möjligt att köpa allt i Thailand: från krämer, till tinkturer och Thailändska balm med olika örter, som innehåller naturliga ingredienser - kokosnötsolja och papaya. Billiga kosmetika säljs på nästan alla hörn av större orter.

Hur mycket kostar en lägenhet i Thailand?

Normala köpekostnader för en Thailändsk bostad är relativt låg. Brukar kosta mellan 50.0.000 Baht. Vid försäljning av fastighet som har ett sk. Leasehold ägande så tas det ut en avgift på 1.1% av taxeringsvärdet på fastigheten när en ny lease registreras.

Relaterade inlägg: