När kommer Abba Voyage till Sverige?

Innehållsförteckning

När kommer Abba Voyage till Sverige?

När kommer Abba Voyage till Sverige?

Metro Mode 5 November 2021 “Voyage” är alltså popgruppen Abbas nionde studioalbum och det första sedan “The Visitors” från 1981. Albumet innehåller tio låtar producerade av Abbas låtskrivare Benny Andersson och Björn Ulvaeus.

Vad uppträder ABBA som?

Abba-medlemmarna ska uppträda som avatarer tillsammans med ett liveband med tio personer. De digitala kopiorna av Björn Ulvaeus, Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad och Agnetha Fältskog ska framföra den nya musiken i en virtuell föreställning som får premiär i en specialbyggd arena i London i maj 2022.

När är ABBA konserten?

ABBA Voyage – ny musik & konsert Den i Queen Elizabeth Olympic Park i London kommer en digital konsert att arrangeras med ett liveband och ”abbatarer”, det vill säga hologram av gruppmedlemmarna. I arenan finns plats för 300 åskådare och 22 låtar kommer att framföras under den 90 minuter långa konserten.

Vilket land kom ABBA ifrån?

Abba
Andersson, Lyngstad, Fältskog och Ulvaeus i nederländsk TV 1974.
BakgrundStockholm, Sverige
GenrerEuropop, disco, pop, rock, schlager
År som aktiva1972–1982, 2021
Medlemmar

Var byggs ABBA arenan?

Showen visas i en specialbyggd arena som fortfarande är under konstruktion i Olympic Park, i anslutning till de arenor som byggdes till OS i London 2012. Den ska rymma 3 000 personer i publiken och ha en 360-graders scen.

Vad heter Abbas jullåt?

Jullåten ”Little things”: – När Benny spelade den för mig kände jag direkt att ”Det här är en jullåt”.

Relaterade inlägg: