Vad kostar container frakt?

Innehållsförteckning

Vad kostar container frakt?

Vad kostar container frakt?

Att kosta en 40-fots container kostade i genomsnitt 2065 dollar i genomsnitt i april i år. Inte sedan i februari förra året, det vill säga 15 månader sedan, har det varit så billigt att skeppa containrar över världshaven, konstaterar analysföretaget Drewry Maritime Research.

Vad kostar en 40 fots container från Kina?

Mellan tummen och pekfingret så kostar en 40″ 20-25kkr. Sjöfrakten tar c:a 4-5 veckor, räkna med att godset kan bli liggande i Kina en månad om det inte kommer iväg innan det kinesiska nyåret.

Hur lång tid tar det att skeppa från Kina?

Sjöfrakt eller flygfrakt från Kina? De tre primära skillnaderna på sjöfrakt och flygfrakt är hastighet, pris och miljö. Från dörr-till-dörr ska du förvänta att import från Kina tar 35-40 dagar med sjöfrakt och upp till 10 dagar med flygfrakt.

Kan man skicka paket från Kina till Sverige?

Du kan skicka paket från Kina till Sverige, det är inget nytt, men i dag är det också möjligt att importera allt från dokument i vanliga brev storlek pallar och full container laster och full möbler van. ... Till exempel kan du importera en 20 fots container FOB / CFR från Kina för 3540, - 48 dagar.

Vad kostar flygfrakt?

Därmed är skillnaden i pris mellan sjöfrakt och flygfrakt mindre för lätt gods än för tungt gods. För att demonstrera detta har vi gjort en beräkning nedan för en sändning där vi ponerar att det nuvarande priset för flygfrakt är 45 SEK per kg och priset för sjöfrakt är 1000 SEK per kubikmeter.

Relaterade inlägg: