Vad kostar det att göra en magnetröntgen?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att göra en magnetröntgen?

Vad kostar det att göra en magnetröntgen?

En magnetkameraundersökning kostar mellan 30 kronor och varje undersökning som avbryts eller resulterar i suddiga bilder medför kostnader som kanske kunde undvikas.

Vad kostar magnetröntgen utan remiss?

Priser
ServiceUtan remiss från privat specialistläkareMed remiss från privat specialistläkare
Service MRI Priset för magnetundersökningen är densamma oberoende av kroppsdel.Utan remiss från privat specialistläkare 2 €Med remiss från privat specialistläkare 1 €

Hur mycket kostar det att göra röntgen?

Remitterande läkare har då behandlingsansvar för patienten och remissvar skickas till remittenten....Röntgen, fysiologi- och neurofyslab samt viss endoskopi.
AktivitetAvgift
Röntgen200 kr
Fysiologi- och neurofyslab200 kr
Viss endoskopi (gastroskopi och koloskopi)200 kr

Vad kostar en magnetröntgen hund?

En undersökning av en hjärna i magnetkameran tar minst en timme och en rygg på en stor hund tar minst två timmar. Det kan även bli dyrt för djurägaren. Till exempel kostar en MR-undersökning av en hjärna på en liten hund 10 000 kronor.

Kan man få röntgen privat?

Aleris har röntgenenheter på flera platser i landet. Om din läkare/vårdgivare har skickat en remiss till oss så får du en kallelse från oss med tid för din undersökning.

Vad kostar ett besök hos Aleris?

Vi har samma patientavgifter som landstinget. Med remiss kostar det 150 kr i patientavgift till det första besöket. För alla andra besök är patientavgiften 350 kr. Frikort gäller alltid.

Relaterade inlägg: