Vad kostar vinterförvaring?

Innehållsförteckning

Vad kostar vinterförvaring?

Vad kostar vinterförvaring?

Så mycket kostar vinterförvaring av bil För dig som inte har tillgång till ett eget garage finns det många olika typer av lokaler och garageplatser att hyra för långtidsförvaring av bilen. Att hyra en plats för bilens vinterförvaring kan kosta mellan cirka 1 0 kronor, lite beroende på var i landet du bor.

Vad kostar Husbilsförvaring?

Den genomsnittliga månadstkostnaden för utomhusförvaring av din husbil ligger kring 3kr. Månadskostnader för inomhuslagring varierar från 5kr i den låga änden. Vissa platser som har extremt hårda vintrar erbjuder förvaring inomhus för 4000kr / månad.

Vad kostar uppställningsplats för båt?

Vinterplatser och -service
ArbetePris
Vinterplats inkl bockar och pallvirke (Dalarö och Bergshamra), längd x (bredd + 0,5m)460:-/kvm
Vinterplats i ställage med motor (Dalarö), längd x (bredd + 0,5m)550:-/kvm
Vinterplats inkl bockar och pallvirke (Nacka), längd x (bredd + 0,5m)550:-/kvm

Vad kostar det att förvara en båt?

Pris Vinter: 900:-/ kvadratmeter. Vinterperioden beräknas till September - April, önskar ni stå längre period med båten se under sommarperiod nedan. Pris Sommar: 450:-/ kvadratmeter.

Vad kostar det att ha en husvagn?

En helt ny husbil kan kosta mellan 500 000 kr och upp till flera miljoner. Genomsnittet ligger på knappt 800.000 kr. En mindre husvagn har ett nypris på cirka 150.000 kr, men många vanliga vagnar ligger på 300 000 kr.

Vad kostar en uppställningsplats?

För en ställplats utan el kan vi (i Sverige) tänka oss att betala cirka 100 kr/dygnet. För en ställplats med el kan vi tänka oss att betala runt 150 kr/dygnet (2016).

Relaterade inlägg: