Vad kostar det att operera ögonlocken?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att operera ögonlocken?

Vad kostar det att operera ögonlocken?

Boka en konsultation här, så hjälper vi dig! Hos oss kan du göra en ögonlocksplastik till ett pris från 25 000 kr.

Vad kostar Ögonlocksplastik Göteborg?

Pris från: 23.000 SEK.

Kan man få Ögonlocksoperation betald?

Ögonlocksplastik betalad av landstinget För att operation utförd av oss behöver du en remiss.

Hur ser man ut efter Ögonlocksplastik?

Ärren blir normalt väldigt diskreta, nästan osynliga, men eftersom huden är mycket tunn vid ögonlocken kan ärrbildning i underhuden te sig som små knöligheter. Dessa försvinner som regel efter några månader och ärr är nästan alltid röda upp till 3-4 månader.

Hur går det till att operera ögonlock?

Vi gör inga kosmetiska ingrepp. Vi förkortar senan som tappat sin elasticitet genom ett kirurgiskt ingrepp, alltså senan till ögonlockets lyftarmuskel. Detta sker antingen genom ett litet snitt i huden i den naturliga globlinjen, eller från insidan av ögonlocket.

Hur görs en Ögonlocksoperation?

Operationen tar cirka 1-2 timmar och utförs under lokalbedövning (gäller inte barn). I övre ögonlocket läggs ett snitt i det djupa vecket. I undre ögonlocket läggs snittet alldeles under ögonfransarna. På så sätt avlägsnas överskott av hud och fettvävnad.

Hur lång tid tar det för svullnaden efter en Ögonlocksoperation att lägga sig?

Svullnaden brukar avta efter några dagar och försvinner helt efter 7-10 dagar, och det kan ta ytterligare några dagar för blåmärken att försvinna. För att påskynda avsvullnaden ska du sova i ryggläge med höjd huvudända under 10-14 dagar.

Relaterade inlägg: