Hur mycket kostar det att göra en näsoperation?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar det att göra en näsoperation?

Hur mycket kostar det att göra en näsoperation?

Pris från: 40.000 SEK.

Vad kostar det att korrigera näsan?

Fillers näsa pris Fillersbehandlingar för näskorrigering hos oss på Göta Klinik kostar från 4.400 Kr. En detaljerad offert ges i samband med konsultation hos våra behandlare som du träffar innan ditt ingrepp.

Vart ska man göra näsoperation?

Vid öppen teknik så läggs ett litet zickzack-format snitt i huden mellan näsborrarna och därefter innanför näsborrarna. Vid sluten teknik går man in helt via näsborrarna. Vilken teknik man använder beror på dina önskemål och förutsättningar och vi utför den operation som passar dig bäst.

Hur länge håller fillers i näsan?

Resultatet syns omedelbart men slutresultatet uppnås ca fyra veckor efter behandlingstillfället. Filler i näsan håller normalt sett i 6-12 månader men i vissa fall kan de hålla längre. Eftersom kroppen bryter ned fillern är det väldigt individuellt hur länge resultatet varar.

Kan man förminska näsan utan operation?

Filler till näsan är ett säkert och icke-invasivt alternativ till den konventionella rhinoplastiken. Detta är ett exceptionellt och prisvärt alternativ för dem som vill ändra näsans form och inte vill genomgå den långa och dyra processen med operation.

Relaterade inlägg: