Vilket tvättprogram för duntäcke?

Innehållsförteckning

Vilket tvättprogram för duntäcke?

Vilket tvättprogram för duntäcke?

Tvätta täcket sällan, för varje tvätt försämras dunet. Tvätta i tvättmaskin i 60 grader så att det blir ordentligt rent. Kör gärna ett extra sköljprogram. Tvätta dina täcken ett och ett, proppa inte maskinen full.

Kan man torktumla duntäcke?

Dun ska alltid tumlas efter tvätt. Lägg med några rena tennisbollar i torktumlaren så blir dunet och fjädrarna ordentligt genomluftade. Pausa gärna torktumlingen lite då och då och ta ut och skaka kuddar och täcken, så hjälper du torkningen på vägen. Tumla tills stoppningen känns helt torr och doftar friskt.

Vad kostar ett duntäcke?

Duntäcke Sval kan redan idag beställas hos Sängjätten där man kan få storlek 1 för 1 299 kronor.

Kan man torka duntäcke i torkskåp?

Torktumla täcken Täcken ska endast torkas i torktumlare. Under våren och sommaren lockas man gärna att torka så mycket som möjligt av tvätten utomhus, men det är själva snurrandet i torktumlaren som är nödvändigt för att fördela fyllningen och få täcket helt torrt.

Hur mycket kostar en täcke?

Täcken | JYSK. 135:- /st.

Är Jysk täcken bra?

Ett fibertäcke är ett bra och billigt alternativ till silketäcke eller duntäcke. Ett fibertäcke absorberar bort svett från kroppen och ger en lätt och sval känsla under natten. Hos JYSK har vi ett stort urval av täcken med fiberfyllning som är ett bra alternativ för dig som inte vill använda duntäcke.

Relaterade inlägg: