Vad ingår i LRF medlemskap?

Innehållsförteckning

Vad ingår i LRF medlemskap?

Vad ingår i LRF medlemskap?

Som medlem i LRF har du tillgång till många tjänster, aktiviteter och rabatter. I rutorna nedan hittar du många erbjudanden och förmåner. Och under ”Rabatter” hittar du företag som erbjuder rabatterade priser på både stort och smått – allt från ljus och lampor, resor och hotell till verktyg och bilar.

Varför vara med i LRF?

LRF är organisationen för dig som bor, verkar eller vill stötta verksamhet och utveckling på landsbygden. Här finns grunden för ett hållbart och levande Sverige. ... Ditt medlemskap bidrar till vår styrka i arbetet för landsbygdens utveckling. Det ger dig dessutom en rad förmåner och rabatter, redan från första dagen.

Hur bokföra LRF medlemsavgift?

Medlemsavgifter är ej avdragsgilla kostnader. Detta bokförs på konto 6982 - Föreningsavgift, ej avdragsgill. Serviceavgifter är däremot en avdragsgill kostnad vilket innebär att den är momsbelagd. Kostnaden för serviceavgifter bokförs på konto 6981 - Föreningsavgift, avdragsgill momsbelagd.

Vad krävs för att bli medlem i LRF?

Att vara medlem i LRF ger dig en rad förmåner redan från första dagen. Avgiften för medlemskapet är beroende av om du äger eller brukar mark samt din omsättning. Är någon annan i din familj redan medlem så har du möjlighet att teckna ett familjemedlemskap.

Hur går man ur LRF?

Medlemsservice

  1. Telefonnummer: 010-184 40 00.
  2. E-post: medlemsservice@lrf.se.
  3. Öppettider: Måndag-torsdag kl 08.00-17.00. Fredagar kl 08.00-16.00. Dag före röd dag kl 08.00-12.00. ...
  4. Vi som svarar i telefon är: Birgitta Wallgren. Maria Fredriksson. Marie Brandt. ...
  5. Adress: LRF Medlemsservice. Köpmannagatan 2, 26 Karlstad.

Får man dra av medlemsavgifter?

Medlemsavgifter är inte avdragsgilla. Avdrag kan däremot medges för årliga avgifter som är en nödvändig förutsättning för yrkesutövningen, t. ex. för att behålla sin auktorisation eller sitt godkännande inom yrket.

Är jag medlem i LRF?

För mer information om medlemsavgifterna i LRF och LRF Trädgård, ring Medlemsservice: 010-184 40 00 eller skicka ett meddelande till medlemsservice@lrf.se.

Relaterade inlägg: