Hur mycket drar en skoter?

Innehållsförteckning

Hur mycket drar en skoter?

Hur mycket drar en skoter?

En modern tvåtaktasskoter drar mellan 1,5 och 5 liter milen helt beroende på hur du använder den.

Vad drar en snöskoter per mil?

I dagsläget finns det omkring 190.000 registrerade snöskotrar runt om i landet, enligt Statistiska centralbyrån. Samtidigt är en snöskoter relativt högljudd, och slukar stora mängder bränsle. En snöskoter med en snål bensinmotor som drar 1,5 liter per mil kostar uppemot 30 kronor per mil i drift med dagens bensinpris.

Hur mycket bensin drar en vattenskoter?

eller bara glida runt och utforska skärgården och göra strandhugg på vackra platser. Med en toppfart på upp till 80km/ h och bränsleförbrukning på ca 7-8 liter / tim.

Hur många mil är mycket för en skoter?

Välkänd medlem. Man brukar väl säga att man ska byta kedja och drev efter 5-600 mil om man ska vara seriös. Lager till drivaxeln kan vara lika att byta i samma veva. Av nån anledning är det ungefär lika långt som en TRA-variatorn går utan renovering men det börjar nog bli dags för det också.

Vad drar en Sea Doo spark?

Snabb och bränslesnål Rotax 900 ACE-motorn med 44 kW (60 hk) är marknadens mest bränsleeffektiva med en bränsleförbrukning på bara 7,34 L per timme, medan den effektstarkare och accelerationssnabbare Rotax 900 ACE 66 kW (90 hk) förbrukar bara 9 L per timme. * Båda är kompakta, lätta och ger omedelbar acceleration.

Relaterade inlägg: