Vad kostar det att gå med i Kundkraft?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att gå med i Kundkraft?

Vad kostar det att gå med i Kundkraft?

Elbolagen tävlar på lika villkor och efter att ha genomfört fler än 1000 upphandlingar och 1,8 miljoner leverantörsbyten kan vi säga att vi vet vad vi gör. Med priser ca 20% under marknadens snittpris visar vi att Kundkraft fungerar. Bli medlem gratis du också och märk skillnaden på elräkningen!

Vad kostar elen för företag?

Baserat på den senaste statistiken från SCB (2019) betalar de flesta elkonsumenter ett elpris på cirka 1,5 – 2,5 kr/kWh inkl. moms, nätavgifter och energiskatt. Av denna kostnad utgör energiskatten 0,44 kr inkl. moms.

Vem betalar Kundkraft?

Du som medlem betalar inget för tjänsten. Kundkraft tar en provision från varje elbolag som vinner en upphandling.

Kan man lita på kundkraft?

Kundkraft är ett sk-tförertag som inte har existensberättigande. Avtalspriserna som man lyckats förhandla fram är rent ut sagt dåliga. Sen väntar dom avsiktligt med att svara på frågor för att ångerrätten ska hinna gå ut. Sen är deras påståenden direkt bedrägliga när dom påstår att dom förhandlar.

Vad kostar en GWh?

1 GWh: 1 gigawattimme motsvarar ungefär elanvändningen för 40 elvärmda normalvillor under ett år. 1 GWh = kWh.

Hur tjänar elbolag pengar?

Men hur tjänar ni pengar då? Det elbolag som vinner våra el-auktioner betalar en avgift till oss för att få leverera el till våra kunder. Man kan säga att de köper kunder av oss i ett år (eftersom vi endast har 1-årsavtal).

Relaterade inlägg: