Hur blir man medlem i Rotary?

Innehållsförteckning

Hur blir man medlem i Rotary?

Hur blir man medlem i Rotary?

Enklaste sättet att bli medlem är att kontakta vår Rotaryklubb. Du blir bjuden till ett klubbmöte och får en inblick i vad Rotary är. När du känner ett engagemang och vill avsätta tid för Rotary, så behöver du bli rekommenderad av minst två rotarianer (faddrar). Därefter tar klubben upp frågan om ditt medlemskap.

Vem kan bli medlem i Rotary?

Rotary är en internationell organisation som består av yrkesverksamma män och kvinnor. Medlemmarna som kallas "rotarianer" är organiserade i autonoma klubbar. Rörelsen har 1,2 milj medlemmar i mer än 32 000 klubbar i 200 länder. Dessa klubbar är i sin tur medlemmar av Rotary International.

Vad gör man på Rotary?

Rotary är en organisation för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrund, kön,ålder, religion, och etnisk bakgrund, som gör humanitära insatser för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.

Hur många medlemmar har Rotary?

Namnet Rotary valdes ut av de första medlemmarna för att mötesplatserna roterade mellan deras arbetsplatser. HUR ÄR ORGANISATIONEN ROTARY UPPBYGGD? Det finns drygt 1,2 miljoner Rotaryklubbmedlemmar, eller rotarianer, i hela världen.

När grundades Rotary?

23 februari 1905, Chicago, Illinois, USA Rotary International/Founded

Hur förkortas Rotary?

RI, förkortning för Rotary International.

Relaterade inlägg: