Hur funkar en tvättstuga?

Innehållsförteckning

Hur funkar en tvättstuga?

Hur funkar en tvättstuga?

Tvättiden är normalt 3 timmar och i de flesta tvättstugorna får du ha kvar kläderna i torktumlare och torkskåp en timme efter att din tvättid gått ut. Har du en bokning till kl 15.00, låses alltså dörren för dig kl 16.00. I fristående tvättstugor där tvättiden är 4 timmar ingår inte en extra timmes torktid.

Hur länge får man tvätta i lägenhet?

Tvättmaskiner och torktumlare fungerar fram till 21.00 på kvällen, därefter bryts strömmen. Torkrummen fungerar fram till 22.00. Tiden mellan 20.00 och 21.00 är en akuttid som endast får bokas samma dag.

Hur många hyresgäster per tvättmaskin?

Det finns inget lagkrav om antalet tvättmaskiner per fastighet. Normalt i branschen är att det finns minst två tvättmaskiner i en fastighet, plus torktumlare och eventuellt torkskåp. Om det är fler än 20-30 hushåll behövs fler maskiner. Vanligen ska man kunna tvätta en gång i veckan, i tretimmarspass.

Hur många tvättmaskiner?

Svar: Det finns inget specificerat i hyreslagen, bara att det ska finnas tillgång till tvättmöjligheter. Normalt i branschen är ändå att det finns minst två tvättmaskiner i en fastighet, plus torktumlare och eventuellt torkskåp. Om det är fler än 20-30 hushåll behövs fler maskiner.

Hur bokar man tid tvättstuga?

  1. Det finns olika typer av bokningssystem för tvättstuga. Titta utanför tvättstugan i ditt hus om du har en fysisk bokningstavla eller en elektronisk bokningsskärm, alternativt en bokningspärm.
  2. Bokningspärm. ...
  3. Fysisk bokningstavla. ...
  4. Elektronisk bokningstavla. ...
  5. PDF-manual boka tvättstuga med.
BE

Hur länge får man dammsuga?

21:00 -8:00. Det skall vara helt tyst efter kl. 22 och denna tid bör gälla både inom och utomhus.

Hur sent får man torktumla?

6 timmar. Vara Bostäder: Mellan 8-20 alla dagar. 4-6 timmar.

Relaterade inlägg: