Hur mycket kostar en Air Fryer?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar en Air Fryer?

Hur mycket kostar en Air Fryer?

1.1 Philips HD9650/90 Airfryer XXL Avance. 1.2 Philips HD9240 Airfryer XL. 1.3 Caso AF 200. 1.4 PHILIPS HD9867/90 Fritös....Fritel SnackTastic 4202.
ButikPrisAnnoncer
599,00Läs mer
eNemo.se832,00Läs mer
832,00Läs mer

Hur funkar en Air Fryer?

I en airfryer kan du simulera fritering utan att behöva sänka ner maten i olja. En fläkt cirkulerar varmluft i hög hastighet, mycket högre än i en varmluftsugn. Effekten blir att maten tillagas snabbt och jämnt och den får både smak och konsistens av att vara friterade.

Hur stor Air Fryer?

Stor airfryer på 5 liter och snabb uppvärmningstid Med en stor kapacitet på 5 liter så kan vi göra det mesta i maskinen så som tillredning av fisk, kött, kyckling, pommesfrites, räkor, grönsaker och även bakning. Enligt tillverkaren så kan den göra ungefär 1,5 kg pommes eller en hel kycling åt gången.

Vilken Air Fryer?

  • Philips Airfryer XXL HD9867- Bäst i test. Kapacitet: 1,4 kg. ...
  • Philips Avance Collection Airfryer 9650- Vi rekommenderar. Previous. ...
  • OBH Nordica Actifry Genius- Vi rekommenderar. Kapacitet: 1,7 kg. ...
  • Severin 2430 Airfryer- Bästa budgetvalet. Kapacitet: 3,2 liter. ...
  • Ninja Foodi Dual Zone Airfryer- Störst kapacitet. Previous.

Vad är skillnaden på Airfryer och varmluftsugn?

En varmluftsfritös– eller airfryer som det också kallas efter Philips variant av produkten – friterar din mat utan att använda sig av litervis med frityrolja. ... Lufthastigheten i en airfryer är betydligt högre än i en varmluftsugn, dessutom sker det i en mer koncentrerad behållare.

Vad blir bäst i Airfryer?

Philips Airfryer tillagar dina pommes frites med upp till 90 % mindre fett jämfört med tillagning i en vanlig fritös1. Ännu ett plus med Airfryern är att du slipper oroa dig för att bränna dig på den heta frityroljan. Du kan tillaga såväl hemgjorda som frysta pommes utan att tänka på olja som stänker eller kokar över.

Relaterade inlägg: