Hur lång tid tar det med båt till Island?

Innehållsförteckning

Hur lång tid tar det med båt till Island?

Hur lång tid tar det med båt till Island?

Flygtiden från Stockholm (Arlanda) och Köpenhamn (Kastrup) är 3 timmar, flyg från Oslo (Gardermoen) tar ca 2,5 timma. Båt: Färjan Norröna från Bergen (Norge) eller Hanstholm (Danmark). Båtturen går via Färöarna och tar cirka 3 dygn.

Hur mycket kostar det att åka till Island?

En snabbkoll på en av flygsökarsajterna ger, för en resa i mitten av maj, tur och retur-priser från drygt 900 SEK. Både WOW och Norwegian kan stoltsera med priser i det segmentet medan Iceland Air börjar på cirka 1400 SEK. SAS börjar på tvåtusen spänn för en Go Light-biljett.

Kan man åka bil till Island?

TA BILEN TILL ISLAND - OCH NJUT AV DIN RESA MED SMYRIL LINE MODERNA FÄRJA "NORRÖNA“. SMYRIL LINE HAR REGULJÄRA KRYSSNINGS- OCH BILFÄRJERUTTER TILL ISLAND FRÅN HIRTSHALS I DANMARK OCH TÓRSHAVN PÅ FÄRÖARNA. För vidare information, kontakta huvudkontoret för våra försäljningsagenter ombord.

Hur reser man vanligast på Island?

Bil är ett bra alternativ för dig som vill upptäcka Island på egen hand, särskilt under lågsäsong då många bussturer slutar köra. På Island är det enkelt och bekvämt att hyra bil och du kan välja mellan allt från mindre personbilar till större 4-hjulsdrivna.

Relaterade inlägg: