Kan man ha dubbla SIM-kort?

Innehållsförteckning

Kan man ha dubbla SIM-kort?

Kan man ha dubbla SIM-kort?

Dual sim och dubbla simkort är samma sak. Det betyder att du kan använda två simkort från två olika abonnemang i samma mobil. Till exempel ett simkort för jobbnumret och ett för ditt privata abonnemang. Det beror på vilken mobil du har, om du kan använda flera simkort eller inte.

Vad kostar ett extra simkort?

Ett extra sim-kort (en till användare) kostar 189 kronor per månad för eget mobilnummer med möjlighet att ringa, surfa och smsa. För bara möjlighet att surfa kostar det 89 kronor per månad.

Vad kostar ett SIM-kort Telia?

Behöver du ett nytt simkort till din mobil, surfplatta eller kanske till hemlarmet? På Mitt Telia kan du beställa ett nytt, helt kostnadsfritt.

Hur växlar man mellan sim-kort?

I Android finns stöd för dubbla SIM-kort inbyggt och du hittar inställningar för det högst upp i inställningsmenyn tillsammans med wifi-inställningar och liknande.

Hur fungerar det med två SIM-kort?

Båda korten är aktiva såtillvida att båda är beredda att ta emot samtal. Du kan stänga av korten när du vill. Alltså slå av jobbkort på kvällen tex. Hur tydligt det visas vilket kort det ringer på är olika för olika mobiler.

Hur mycket kostar ett nytt SIM-kort?

Ja, simkort är helt gratis att beställa via nätet, oavsett vilken operatör det gäller. Det är bara om du köper simkortet i butik som du behöver betala för det. Däremot behöver du förstås betala för det abonnemang eller kontantkort du sedan laddar simkortet med.

Hur får man nytt SIM-kort?

Du beställer enkelt ett nytt simkort med samma nummer direkt på operatörens hemsida. Du kan även kontakta operatörens kundtjänst för att hjälp med detta. Tänk på! Du behöver inte byta simkort bara för att du byter mobilabonnemang.

Relaterade inlägg: