Hur mycket kostar en brandvarnare?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar en brandvarnare?

Hur mycket kostar en brandvarnare?

Vad kostar en brandvarnare som reagerar på värme? För under 300 kr kan du skaffa dig extra säkerhet med en brandvarnare som reagerar på värme. Tillsluts den till 230V ska du dock ha den instakllerat av en elektriker.

Var köper man brandlarm?

Köp brandvarnare och rökdetektor här - Elgiganten.

Vem säljer brandvarnare?

Vi säljer bland annat brandvarnare från Nexa, Housegard, Malmbergs, Marelco och Vinga. Med en brandvarnare i hemmets alla rum ökar du chansen för att en eventuell brand upptäcks i tid. Brandvarnare signalerar nämligen när den upptäcker rök.

Vad betyder det att en brandvarnare är optisk?

Optiska brandvarnare har ett avancerat fotocellsystem som är effektivt när det gäller pyrande bränder. En pyrande brand kan vara en cigarett som hamnat i en möbel eller säng eller elektriska ledningar/kablar som är överhettade.

Var köper man en brandfilt?

Brandfilt, silikonbelagd | Clas Ohlson.

Var ska man sätta upp brandvarnare?

Var ska jag montera brandvarnare?

  1. Brandvarnare placeras i taket och helst mitt i rummet, men minst 50 centimeter från vägg, andra föremål eller ventilationsöppningar.
  2. Placera brandvarnare i anslutning till sovrum så att du hör larmet när du sover.

Vart ska man ha brandvarnare?

Rekommendation om placering Montera brandvarnare i taket. Brandvarnare larmar snabbare när de sitter i taket. Röken stiger uppåt och går ned i brandvarnaren uppifrån. Det ska vara minst 50 cm till närmaste vägg runt brandvarnaren, detta för att undvika att luftströmmar fördröjer att den larmar för rök.

Relaterade inlägg: