Vad kostar en hemförsäkring i snitt?

Innehållsförteckning

Vad kostar en hemförsäkring i snitt?

Vad kostar en hemförsäkring i snitt?

Priset på en hemförsäkring är i snitt 2 004 kronor per år, enligt siffror från 2020. Det betyder att en hemförsäkring kostar runt 167 kronor i månaden.

Hur mycket kostar en villaförsäkring?

Vad kostar en villaförsäkring? En villaförsäkring kostar i snitt 6 317 kronor* om året. Detta är snittpriset för en så kallad villahemförsäkring, där en villa- och hemförsäkring är kombinerad. Priset kan självklart bli både lägre och högre beroende på just ditt hus och din situation.

Hur mycket kostar en personförsäkring?

För dig mellan 40 och 54 år kostar den 71 kr per månad (år 2021) och för dig, som har fyllt 55 år, är priset 151 kr per månad (år 2021). Försäkringsbeloppet är det belopp som betalas ut till familjen ifall Du avlider.

Vad kostar liv och olycksfallsförsäkring?

Om sjuk- & olycksfallsförsäkring Denna försäkring kan ge ersättning för sjukdom, olycksfall och dödsfall och är trots dess bredd relativt billig. De som tecknar en försäkring ur basutbudet behöver sällan betala mer än 1 kronor i månaden.

Hur mycket kostar olycksfallsförsäkring i månaden?

Premienivån varierar men många olycksfallsförsäkringar kostar mellan 50–150 kr per månad. Ju mer du betalar i premie desto högre ersättning betalas normalt ut. Kom ihåg att det är framför allt är innehållet i en försäkring som avgör om den är ett bra val för just dig.

Relaterade inlägg: