Hur mycket kostar körkorts kortet?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar körkorts kortet?

Hur mycket kostar körkorts kortet?

Priset för ett körkort är i snitt 15 000 kronor. Sköter du allt själv, utan lektioner på en trafikskola, är priset för de obligatoriska momenten cirka 4 000 kronor. Kostnaden för att utbilda sig på en trafikskola varierar mellan olika städer. I större städer blir körkortet i regel dyrare än i mindre städer.

Hur mycket kostar ett körkort?

  • Priset för ett körkort är i snitt 15 000 kronor. Sköter du allt själv, utan lektioner på en trafikskola, är priset för de obligatoriska momenten cirka 4 000 kronor. Kostnaden för att utbilda sig på en trafikskola varierar mellan olika städer. I större städer blir körkortet i regel dyrare än i mindre städer.

Varför ska körkortet förnyas?

  • Stulet, borttappat eller skadat körkort Ett körkort ska förnyas om det har kommit bort eller blivit stulet, skadat eller förstört. Eftersom körkortet är en id-handling ska du även anmäla till polisen om det har blivit stulet.

När fick jag körkortet för 10000kr?

  • Grattis till körkortet! 10000 för körkort.....dyyyrt. Var billigare förr kan jag säga. RalleKål 2018-08-02. Jag fick mitt A1 kort idag och det gick på ungefär 9900kr. Gick utan problem.

Hur ska du anmäla ditt körkort till Transportstyrelsen?

  • Om ditt körkort har kommit bort eller blivit stulet ska du anmäla det till Transportstyrelsen. Körkort - Förlustanmälan. Transportstyrelsen skickar ut en ansökningsblankett (grundhandling) för körkortsförnyelse till den adress där du är folkbokförd.

Relaterade inlägg: