Hur lång är frakten på Amazon?

Innehållsförteckning

Hur lång är frakten på Amazon?

Hur lång är frakten på Amazon?

Standardleverans (leverans till närmaste ombud) inom Sverige för beställningar som Fraktas från Amazon tar 2-5 arbetsdagar efter att försändelsen har skickats. För beställningar från tredjepartssäljare (även kallade Marketplace-säljare), gäller särskilda leveranskostnader och tider.

Har Amazon tullavgift?

Säljaren som skickar utanför Europa behöver stå för tullen och tullmomsen och det ska inkludera i priset som står i kassan på amazon. Om du åker på en avgift är det bara kontakta säljaren får få igen pengarna du har fått betala i tull och moms etc.

Vad händer om man inte hämtar ut paket Amazon?

Misslyckade leveransförsök. De flesta av våra transportörer kommer att göra mer än ett försök att leverera ett paket. Om de ändå inte kan leverera ditt paket kommer det att returneras till oss.

Har någon beställt från Amazon?

Första gången jag köpte något från Amazon. se och jag blev glatt överraskad, jättebra priser, enkelt att handla mot faktura och i mitt fall ingick det gratis frakt. På minussidan något rörig hemsida med massa produkter. Uselt sortiment i jämförelse med amazon i andra länder.

Har Amazon äkta varor?

Produkter som säljs på Amazon måste vara äkta. Det är strängt förbjudet att sälja förfalskade produkter. ... Det är varje säljares och leverantörs ansvar att köpa, sälja och tillhandahålla endast äkta produkter.

Relaterade inlägg: