Vad kostar det att byta 4 däck?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att byta 4 däck?

Vad kostar det att byta 4 däck?

Vad kostar ett däckskifte? Din bilverkstad erbjuder däckbyte till fast pris. Priset kan variera med efterfrågan men oftast ligger det mellan 200-450 kr. Pris för däckbytet är inte beroende av däcket eller fälgens storlek.

När Kan du byta sommardäck?

  • Sommardäck datum 2020: Du kan byta till sommardäck efter den 31 mars. Dubbdäck är tillåtet till och med den 30 april (normalt den 15 april, men Transportstyrelsen har ändrat sista datumet p.g.a. den rådande situationen med Covid-19) Vinterväglag kan förlänga säsongen.

Vilken Sommardäck är bäst i test 2019?

  • Det årliga testet av sommardäck är utfört i Sydafrika och utförs på ett oberoende sätt där däckens bromssträcka, grepp, vattenplaning, köregenskaper, buller rullmotstånd etc. mäts och jämförs. Bäst i test 2019 blev Nokian Hakka Blue 2 som plockat fler och fler topplaceringar i olika test.

Vilka är de bästa sommardäcken?

  • Många av de bästa sommardäcken från de populära tillverkarna som Continental, Nokian, Goodyear, Pirelli, Michelin m.fl. är väldigt bra. Tittar man på de s.k. premiumdäcken som ofta kostar runt 1000 kronor och över så är dessa däck väldigt bra.

Relaterade inlägg: