Hur mycket kostar målarfärg?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar målarfärg?

Hur mycket kostar målarfärg?

Räkna med att 10 liter färg räcker för att måla 60 till 80 kvadratmeter. En burk med 10 liter färg kan kosta mellan 500 kronor upp till 2 000 kronor.

Vad kostar 10L färg?

En 10-liters burk med vanlig vit väggfärg kostar mellan 1 0 kronor i en specialiserad målarbutik. På lågprisvaruhusen går det att köpa samma mängd färg för under 400 kronor.

Hur mycket kostar en billig vit väggfärg?

  • Billig väggfärg lika bra. Att måla om ett rum kan kosta 2 000 kronor eller några hundralappar beroende på vilken färg du väljer. Testfakta har jämfört kvalitet och täckningsförmåga på vanlig vit väggfärg. En 10-liters burk med vanlig vit väggfärg kostar mellan 1 0 kronor i en specialiserad målarbutik.

Hur mycket kostar en hink med 10 liter färg?

  • En hink med 10 liter målarfärg brukar kosta mellan 5 kronor beroende på kvalitet och fabrikat. 10 liter färg räcker vanligen till en yta om 60 till 80 kvadratmeter. Kom ihåg att det sällan lönar sig att välja det billigaste alternativet eftersom sämre färg kan behöva en strykning mer än kvalitetsfärg.

Vad är väggfärg plus?

  • Väggfärg Plus är en matt vattenburen väggfärg av god kvalitet för målning av vägg- och takytor inomhus. Färgen används för målning av "torra utrymmen" till exempel sovrum, vardagsrum, hallar och så vidare där man önskar en matt tvättbar yta.

Relaterade inlägg: