Vad kostar Google g Suite?

Innehållsförteckning

Vad kostar Google g Suite?

Vad kostar Google g Suite?

Prenumerationer på Google Workspace erbjuds från så lite som kr52,2 per användare och månad för Business Starter, kr104,4 per användare och månad för Business Standard och kr174 per användare och månad för Business Plus.

Vad ingår i Google Workspace?

Så här fungerar Google Workspace I alla Google Workspace-prenumerationer ingår en anpassad e-postadress för organisationen och samarbetsverktyg som Gmail, Kalender, Meet, Chat, Drive, Dokument, Kalkylark, Presentationer, Formulär, Sites och mer därtill.

Vad kostar lagringsutrymme på Google?

För vanliga konsumenter är Google Drive gratis. Du får ett lagringsutrymme på 15 GB, vilket räcker till att lagra flera tusen bilder och ett nästan oändligt antal textdokument. Behöver du mer utrymme betalar du 19 kronor i månaden för 100 gigabyte och 99 kronor för 1 000 GB.

Vad kostar Google One?

Vad kostar det? För vanliga konsumenter är Google Drive gratis. Du får ett lagringsutrymme på 15 GB, vilket räcker till att lagra flera tusen bilder och ett nästan oändligt antal textdokument. Behöver du mer utrymme betalar du 19 kronor i månaden för 100 gigabyte och 99 kronor för 1 000 GB.

Relaterade inlägg: