Vad krävs för att få Samlingslån?

Innehållsförteckning

Vad krävs för att få Samlingslån?

Vad krävs för att få Samlingslån?

Samlingslån trots betalningsanmärkningar

  • Du måste vara minst 18 år.
  • Folkbokförd och skriven i Sverige sedan minst ett år.
  • Du måste ha en årsinkomst på minst 120 000 kr.
  • Du måste vara skuldfri hos Kronofogden sedan 6 månader.

Kan jag samla mina lån?

Du kan välja att samla ihop och omförhandla dina villkor hos din redan befintliga bank. Det du går miste om då är att jämföra andra banker och långivare som kan samla dina lån till ännu bättre villkor. Därför rekommenderar vi att du gör en jämförelse innan du bestämmer vilken långivare du väljer.

Var är det lättast att samla lån?

Samla lån med betalningsanmärkning Om du har en eller flera betalningsanmärkningar kan det blir svårare att få ett samlingslån, speciellt hos de större bankerna. Bättre är att vända sig till en låneförmedlare som ansöker hos flera långivare åt dig med endast en slagning mot UC.

Vad krävs för att få ett Hopbakslån?

För att bli beviljat ett hopbakslån krävs följande: Du måste vara minst 18 år. Ha en månadsinkomst på minst 8400 kr. Varit folkbokförd i Sverige i minst 1 år.

Vilken bank samla lån?

Varför ska jag samla mina lån hos ICA Banken? Genom att samla dyra smålån i ett enda lån med lägre ränta, kan du tjäna många tusenlappar per år. Här kan du läsa mer om hur det går till. Vi möter ofta människor som har dragit på sig dyra snabblån, blancolån, kontokrediter eller andra smålån.

Relaterade inlägg: