Har Instabox kollektivavtal?

Innehållsförteckning

Har Instabox kollektivavtal?

Har Instabox kollektivavtal?

Instabox har inte kollektivavtal, men anställer till skillnad från de andra nya transportföretagen sina egna chaufförer.

Är Budbee eller Airmee bäst?

Budbee uppger att de kräver att underleverantörerna säkerställer villkor och ersättningar i linje med eller bättre än kollektivavtalet, medan Airmee å sin sida rekommenderar att underleverantörerna antingen har kollektivavtal eller betalar en ”marknadsmässig lön”.

Hur funkar Airmee?

Airmee är leveranssättet för dig som vill få dina varor snabbt levererade hem till dörren och samtidigt själv kunna välja när du vill att leveransen ska ske. Genom att välja en passande tidsslott direkt i kassan styr du din beställning på ett smidigt sätt.

Hur är Budbee?

Budbee Box är en 100% fossilfri och smart leveranstjänst där vi levererar ditt paket till en Box nära dig. Du väljer den Box som passar dig bäst och hämtar enkelt ut paketet med en kod.

Har Foodora kollektivavtal?

Kollektivavtalet ger 90 kronor per timme från fredagkväll till söndag, plus 20 kronor för varje leverans. För tre leveranser per timme ger det 150 kronor i timmen. Den förra lönemodellen betalade 75 kronor per leverans utan någon grundlön utöver det, vilket ger 225 kronor för tre leveranser.

Kan man lita på Budbee?

Använd aldrig Budbee om ni ska skicka/ta emot paket! Otroligt besviken på Budbee, levererar inte vid bokad tid och uppger att de har försökt att ringa men det stämmer inte. Har suttit hemma och väntat på leverans.

Vilka äger Airmee?

Under förra året omsatte Airmee 89 miljoner med en förlust på 60 miljoner kronor. Grundaren Julian Lee har tidigare sagt till Breakit att bolaget fortsätter att satsa på tillväxt under 2021 och skulle kunna vända till vinst. ”Det beror på hur mycket vi väljer att växa.

Hur spårar man Airmee?

För att spåra din försändelse hos Airmee klickar du på länken i det SMS som skickats till dig. Postnord - Postnord används för samtliga av våra ombudsförsändelser. Det vill säga paket under 20kg. Ombudsförsändelser innebär att du själv hämtar ut ditt paket på närmsta Postnord ombud.

Relaterade inlägg: