Vilka kanaler ingår i Comhems grundutbud?

Innehållsförteckning

Vilka kanaler ingår i Comhems grundutbud?

Vilka kanaler ingår i Comhems grundutbud?

De kanaler som ingår i det nya digitala grundutbudet är SVT1, SVT2, SVT24, SVT Barn, Kunskapskanalen, TV3, TV4, Kanal 5, TV6, Sjuan, TV8, TV9, TV11, ATG Live och lokala kanaler samt finsk, dansk och norsk tv, beroende på var man bor i landet.

Hur vet jag om min tv är digital?

På vissa apparater kan knappen du behöver trycka på heta input, source eller ext m.m. Välj sedan digital-TV. Om du inte hittar knappen, kolla i din instruktionsbok eller kontakta din tv-tillverkare. Du vet att du har hittat digital-TV, om du inte längre ser den rullande texten från ComHem i rutan.

Kan inte se HD kanaler Boxer?

Testa din utrustning. Om du använder en modul är det viktigt att din TV har stöd för CI+-modul, samt att den TV-modul du använder är av modellen CI+. Har du en HD-ready eller Full HD-TV, men utan stöd för CI+, kommer du med hjälp av en HD-box att kunna se kanalerna.

Vad menas med 4K upplösning?

Det innebär att TV:n har 3 840 horisontella pixlar och 2 160 vertikala pixlar, vilket ger totalt ca 8,3 miljoner pixlar. På TV-apparaters produktspecifikationer visas upplösning för 4K TV-apparater vanligtvis som ”38”.

Vad är skillnad mellan 4K och Full HD?

Numera har de flesta nya tv-apparater ultra hd-skärm. I vårt tv-test har 19 av de 26 modeller vi testat i år ultra hd. En ultra hd-skärm består av fyra gånger fler pixlar än en full hd-skärm. Ju fler pixlar en skärm har, desto mer detaljrik blir bilden.

Relaterade inlägg: