Vad är en SU anmälan?

Innehållsförteckning

Vad är en SU anmälan?

Vad är en SU anmälan?

En anmälan till högskolestudier är en allmän handling. Här hittar du information om hur du anmäler dig om du har sekretessmarkerade personuppgifter.

Hur är det att plugga på SU?

Stockholms universitet erbjuder 300 program och 1700 kurser på grundnivå och avancerad nivå. Hos oss kan du ta examen genom att läsa ett färdigt program eller skräddarsy din utbildning tack vare ett stort kursutbud.

Hur kan jag komma in med högskoleprovet?

Högskoleprovet är ingen genväg till studier på svenska universitet och högskolor. Det räcker inte med ett högskoleprovsresultat för att bli antagen till en högskoleutbildning – du måste vara behörig för att få börja läsa på högskolan.

När kan man anmäla sig till sommarkurser?

Här ser du vilka datum som gäller för olika terminer....Sommarkurser 2022.
DatumViktigt att veta
18 februariAnmälan öppnar
15 marsSista anmälningsdag + sista dagen du kan prioritera dina utbildningar
30 marsSista dag att betala anmälningsavgift eller styrka avgiftsbefrielse*
mars-aprilKontrolluppgifter

Vem sköter antagning?

Vissa högskolor har egen antagning Några få universitet och högskolor sköter sin egen antagning. Det innebär att du inte kan göra en anmälan på Antagning.se. Kontakta universitetet eller högskolan för att anmäla dig till deras utbildningar.

Är Stockholms universitet öppet?

Öppettider för byggnader, institutioner, servicefunktioner och matställen vid Stockholms universitet finns på respektive webbplats samt anslaget på plats. Universitetets telefonväxel har öppet vardagar klockan 08.00-16.00. Universitetet är stängt och låst nationella helgdagar.

Relaterade inlägg: