Vilka ämnen krävs för apotekstekniker?

Innehållsförteckning

Vilka ämnen krävs för apotekstekniker?

Vilka ämnen krävs för apotekstekniker?

Har betyg på dem allra viktigaste ämnen, alltså Matte, sv A&B, Eng A, Naturkunskap A men behöver läsa Naturkunskap B på komvux för att ha Godkänt i samtliga särskilda förkunskaper som krävs för utbildningen.

Var kan man läsa till apotekstekniker?

Att plugga till apotekstekniker på yrkeshögskola hos oss innebär att du kommer läsa under 1,5 år på heltid. Utbildningen innehåller föreläsningar, gruppövningar och seminarier. Du kan välja att läsa till apotekstekniker på distans från Linköping eller Sundsvall.

Vad krävs för att du ska bli en tandsköterska?

Tandsköterska blir du om du läser en eftergymnasial utbildning på yrkeshögskolan på 1,5 år. För att vara behörig till denna utbildning krävs grundläggande behörighet för högskolestudier. Om du är klar med grundskolan nu ska du alltså gå en gymnasieutbildning och det tar 3 år.

Hur ser arbetsmarknaden ut för apotekstekniker?

Jobbutsikter för Apotekstekniker Arbetsförmedlingen bedömer att apotekstekniker möter en arbetsmarknad i balans det närmaste året. På fem års sikt bedöms arbetsmarknaden fortsatt vara i balans.

Vad blir man efter undersköterska?

Du kan bland annat studera till tandsköterska, specialiserad undersköterska och medicinsk sekreterare. Läs mer och hitta din utbildning nedan! Kursen riktar sig till dig som arbetar som undersköterska i olika typer av verksamheter inom vård- och omsorg som äldreboende,...

Relaterade inlägg: