Vad passar jag bäst i guld eller silver?

Innehållsförteckning

Vad passar jag bäst i guld eller silver?

Vad passar jag bäst i guld eller silver?

Har du en varm hudton med gul eller guldig underton i huden och vener som drar åt det gröna hållet brukar man säga att guld passar dig bättre. Har du däremot en rosa eller röd underton i huden med blå vener sägs det att silver passar bättre.

Vilken färg passar mig bäst?

Fastän också ögonfärgen och hårfärgen spelar roll, så kan man genom att titta på sin hudton lista ut vilka färger som passar bäst. Generellt sett passar du bättre i varma nyanser med gul underton ifall din hudton är varm, medan om din hudton är kall så passar du bättre i kalla nyanser med blå underton.

Kan man blanda guld och silver?

Du kan inte blanda guld- och silversmycken Att man inte kan bland guld och silver vet vi inte var det kommer ifrån, det är ju hur snyggt som helst! Och om man inte nöjer sig med de två metallerna kan man alltid slänga in smycken i roséguld i mixen.

Vilken färg passar till silver?

Blått är en av 2016 års absolut hetaste inredningsfärger, samtidigt som rustika material som mässing, koppar och silver fortsätter att vara trendstarkt. Och det bästa är att blå nyanser och metaller går alldeles utmärkt att kombinera!

Vilka färger passar med silver?

Dessa metaller och färger Du har en underton av rosa och gör dig bäst ihop med metaller som silver och ljusa metaller så som vitguld, platina, rostfritt stål och titan. blått, lila, rött och rosa.

Vad passar jag i för smink?

Även i din makeup ska du välja varma undertoner, ex. läppstift & rouge i persika eller korall och foundation med gul bas - i samma färg som din hudton. Håret inramar ansiktet och rätt färgval är lika viktigt som färgerna på plaggen du bär upptill. Titta efter färgnamn som guldblond, jordgubbsblond eller ljus guldbrun.

Hur vet man vad man har för underton?

Så här tar du reda på vilken hudton samt underton du har Det enklaste sättet att ta reda på din hudton är att titta på insidan av din underarm. Om blodådrorna mest ser gröna ut så har du troligen en varm hudton med en gul underton i din hud och har i överlag medium till mörkare hudton.

Vilket smink passar mig test?

Välkommen till foundationtestet. Våra hudterapeuter lär känna din hud och önskemål, för att kunna ge dig en anpassad rekommendation på foundation som matchar din hudtyp och -ton. Testet tar bara några minuter, är kostnadsfritt och du får svar inom 3 vardagar.

Relaterade inlägg: