Vad passar med mässing?

Innehållsförteckning

Vad passar med mässing?

Vad passar med mässing?

Mässing slog igenom stort i inredningskretsar för ett par år sedan. I kombination med marmor satte trenden fart men har nu kommit för att stanna – kanske för att mässing passar i nästan alla hem. Det är precis lika snyggt att matcha med mörkblå sammet, blekt rosa eller mörkgröna detaljer.

Vad passar ihop med koppar?

Blått är en av 2016 års absolut hetaste inredningsfärger, samtidigt som rustika material som mässing, koppar och silver fortsätter att vara trendstarkt. Och det bästa är att blå nyanser och metaller går alldeles utmärkt att kombinera!

Vad passar ihop med guld?

Den nya tidens gröna dekor ger ett stilfullt intryck ihop med övrig inredning ofta i mässing, beige och guld. Manglar man grönt in på alla saker i ett rum ser det för jävligt ut. Använder man däremot bara några få möbler och prylar i grönt då får rummet en riktigt classy touch.

Kan man blanda metaller?

Jag får ofta höra frågan om man kan blanda olika metaller såsom mässing/krom, guld/silver i sin inredning. Och mitt enkla svar är JA, visst kan man det! ... Krom/silver tillhör metallelementet i både material och färg och kan ibland upplevas kallt och stramt.

Vad passar med ek?

Grönt går jättebra ihop med ek. Jag är väl dock lite partisk eftersom grönt är min favoritfärg. I stort sett alla färger går väl med ett ekgolv; grönt, turkost, mörklila, grått, rött, svart, vitt osv osv.

Vilka färger passar ihop med mässing?

Håll ihop färgskalan. Välj en färg och utgå från den när du pusslar ihop inredningen i rummet. Svart, vitt och dova pasteller passar perfekt ihop med vit marmor och detaljer i mässing.

Relaterade inlägg: