Vad passar till grått?

Innehållsförteckning

Vad passar till grått?

Vad passar till grått?

Färger som passar med grått Vill du ha en avslappnad, lugn och harmonisk atmosfär kan du kombinera med blå, lila, gröna eller bruna toner. Vill du ha ett rum som andas mer energi och kreativitet kan du gå mot den röd-gula delen av färgspektrat.

Vad passar till grå rutiga byxor?

I mer avslappnade sammanhang passar dem istället perfekt ihop med en tröja med hög krage samt sneakers. En annan smakfull kombination är rutigtrutigt, men låt då gärna mönstret på byxorna matcha mönstret på toppen. Ett par rutiga byxor tillsammans med en rutig kavaj ovanpå ett vitt linne är en fräsch sommarlook.

Vilka färger passar grått?

Varma gråa toner passar bra för dig som inreder med varma färger och metaller såsom guld och mässing. Kalla grå toner drar åt blått eller grönt. De passar bra i rum med mycket ljusinsläpp och trivs bra tillsammans med andra kalla kulörer och metaller såsom silver och krom. En neutralt grå drar inte åt något håll.

Vad passar med grå soffa?

För en mörkgrå soffa, välj kuddar i nyanser av marinblå, lila, grön, gul och orange för att bryta monotonin av grått och introducera ett intensivt, färgstarkt inslag i interiören. Förutom kuddar är filtar eller mattor också populära tillbehör.

Relaterade inlägg: