När är det bäst att åka till San Francisco?

Innehållsförteckning

När är det bäst att åka till San Francisco?

När är det bäst att åka till San Francisco?

Hur är vädret i San Francisco och när är bästa tiden att åka? San Francisco har ett milt klimat året om. Under sommaren ligger medeltemperaturen på cirka 18 grader. Vintermånaderna december och januari är de kallaste och det är också mest nederbörd under den här perioden.

Kan det snöa i San Francisco?

Närmare 20 meter snö har fallit längs bergskedjan Sierra Nevada. Medan husägare har fått taken intryckta av snömassorna runt Lake Tahoe i norra Kalifornien, cirka 30 mil nordost om San Francisco, innebär snöchocken positiva nyheter för den ekonomiskt pressade delstatens vattenförsörjning.

Hur stort är Kalifornien jämfört med Sverige?

Med en area nästan lika stor som Sverige och tredje störst i landet är det en väldigt mångfacetterad stat. Trots att kusten framför allt i de södra delarna bjuder på sol och värme så gott som året om befinner man sig sällan mer än ett par timmar ifrån snötäckta berg.

Var är bäst att bo i San Francisco?

  • Union Square. Mitt i centrala San Francisco ligger torget Union Square. ...
  • South of Market Street/SoMa. Söder om Market Street hittar du det nyaste hippa området South of Market, eller SoMa som det också kallas. ...
  • Fillmore. ...
  • Mission. ...
  • Fisherman's Wharf. ...
  • Haight-Ashbury. ...
  • Planera din resa till San Fransisco på Reseguiden.

Hur är klimatet i Los Angeles?

Vattentemperatur för Los Angeles är varmast i september med temperatur på 20°C. Temperaturen för Los Angeles är som kallast i februari med medeltemperatur på 18°C. Solsäkrast är det i juli med 13 timmar per dag. Mest genomsnittlig nederbörd kommer det i januari då det uppmätts till 79 mm.

Hur varmt är det i Los Angeles på sommaren?

Medeltemperaturer
DagstemperaturNattemperatur
juliDagstemperatur 28°cNattemperatur 18°c
augustiDagstemperatur 28°cNattemperatur 19°c
septemberDagstemperatur 27°cNattemperatur 17°c
oktoberDagstemperatur 23°cNattemperatur 14°c

Relaterade inlägg: