Varför jobba på Försäkringskassan?

Innehållsförteckning

Varför jobba på Försäkringskassan?

Varför jobba på Försäkringskassan?

En av de stora fördelarna med en anställning på Försäkringskassan är att det är en stor myndighet som finns i hela landet. Det ger möjlighet att flytta och behålla en anställning. Storleken innebär också att det går att utvecklas – både genom att byta arbetsuppgifter och att arbeta med olika ärendeslag.

Hur mycket tjänar en handläggare på Försäkringskassan?

30 900 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Vad tycker du om Försäkringskassan?

Försäkringskassans servicekontor får relativt bra omdömen när den försäk- rade söker information om rättigheter eller beslut från Försäkringskassan. Hjälp vid ansökningar om en ersättning, t. ex. vilka uppgifter som behövs i en ansökningsblankett, är områden där servicekontoren får bra omdömen.

Vad gör en utredare på Försäkringskassan?

Som Utredare på Försäkringskassan utreder man de försäkrades rätt till utbetalningar av t. ex sjukpenning, graviditetspeng eller en annan ersättning. Om utredningen visar att den försäkrade har rätt till ersättning, utbetalar utredaren rätt summa till den försäkrades konto. ...

Hur mycket tjänar en försäkringsrådgivare?

Löneskillnader mellan män och kvinnor
ÅrMedellön kvinnorMedellön män
201739 100 kronor50 700 kronor
201840 700 kronor51 700 kronor
201941 300 kronor50 800 kronor
202041 400 kronor50 700 kronor

Vad är sjukersättning?

Sjukersättning är en ersättning som du kan få om du är mellan 19 och 64 år och har en sjukdom eller funktionsnedsättning som gör att du aldrig kommer att kunna arbeta, varken nu eller i framtiden.

Relaterade inlägg: