Vad tjänar en Fordonsmontör?

Innehållsförteckning

Vad tjänar en Fordonsmontör?

Vad tjänar en Fordonsmontör?

29 600 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Vad är monteringsarbete?

Montering är mekanisk sammansättning av en maskin, en möbel eller någon annan produkt, enligt en monteringsanvisning. I verkstadsindustri serietillverkas produkter genom montering, av montörer eller industrirobotar. Vissa varor monteras av användaren; Ikea är ett företag känt för möbler som slutmonteras av kunden.

Vad gör en montör på Scania?

Då söker vi dig för tjänsten som montör till Scania! På Scania monterar du motorer, fram- och bakaxlar, växellådor alternativt buss- eller lastbilschassier. Arbetet sker ofta i team där alla i teamet ansvarar för att uppnå kvalitetskraven. ... Som montör förväntas du även arbeta aktivt med förbättringsarbete.

Vad gör en Motormontör?

Precis som titeln antyder så arbetar en montör främst med att montera olika typer av teknisk utrustning. Det finns en rad olika arbetsområden du kan verka inom. ... Arbetet passar dig som gillar ett fysiskt yrke och är redo för tunga lyft. Att vara tekniskt lagd och en problemlösare är egenskaper som passar detta yrke bra.

Hur mycket tjänar en som jobbar på Volvo?

Löneskillnader mellan män och kvinnor
ÅrMedellön kvinnorMedellön män
201529 800 kronor29 400 kronor
201627 500 kronor28 800 kronor
201728 100 kronor29 400 kronor
201833 400 kronor33 000 kronor

Vad tjänar man på Lernia?

Och skillnaderna i lön är stora mellan de Lerniaanställda och de som är direkt anställda hos underleverantörerna. Löneskillnader på ett par tusen kronor är inte ovanliga. En Lerniaanställd Dagens Arbete varit i kontakt med tjänar 16 000 kronor, medan dem han arbetar med kan tjäna omkring 18 000 kronor.

Vad betyder ordet montera?

Montera betyder ungefär detsamma som sätta ihop.

Är det svårt att jobba på Volvo?

Intensiv och utmanande. Arbetet på Volvo Lastvagnar är mycket varierande då det ofta inkluderar diverse olika projektarbeten. ... Ledningen förespråkar tvärfunktionellt arbete vilket är bra, dock mycket tidskrävande och ofta sätts snäva deadlines vilket påverkar resultat och motivation.

Relaterade inlägg: