Vad är D-kupa?

Innehållsförteckning

Vad är D-kupa?

Vad är D-kupa?

Stå rakt upp med armarna längs dina sidor, mät över bysten där de är som bredast samtidigt som du bär en ovadderad bh. ... 70 i bandstorlek och en omkrets på 89 cm över bysten så kommer din kupstorlek att vara D, 89-70=19, vilket motsvarar en D-kupa enligt tabellen nedan.

Hur är Hunkemöller i storlek?

Storlekarna passar perfekt och de ser exakt ut som på hemsidan. Mycket nöjd med hur de ser ut och sitter på mig. Finns många olika storlekar och stilar så det finns något för alla. Älskar även alla olika set som finns att välja mellan, olika färger och kombinationer.

Hur hittar du din BH-storlek?

  • För att hitta din BH-storlek behöver du två olika mått, i centimeter: Omkretsen precis under bysten. Mät med måttbandet tajt runt bröstkorgen. Omkretsen där bysten är som störst.

Vad är BH-storlek enligt BH-guiden?

  • BH:ns omkretsstorlek blir då 80 enligt Tabell 1, och med en måttskillnad på 17 cm, har du en C-kupa enligt Tabell 2. Enligt BH-guiden är din BH-storlek alltså 80 C. Bh-storlek i USA/England och Frankrike/Spanien Vissa engelska och amerikanska tillverkare använder sig av en annan skala för storlek för BH:ns kupor.

Vilken BH-storlek har du under bysten?

  • Din omkrets under bysten är 82 centimeter, och din bystvidd är 99 centimeter. BH:ns omkretsstorlek blir då 80 enligt Tabell 1, och med en måttskillnad på 17 cm, har du en C-kupa enligt Tabell 2. Enligt BH-guiden är din BH-storlek alltså 80 C. Bh-storlek i USA/England och Frankrike/Spanien.

Relaterade inlägg: