Hur lång tid har säljaren på sig att skicka varan Tradera?

Innehållsförteckning

Hur lång tid har säljaren på sig att skicka varan Tradera?

Hur lång tid har säljaren på sig att skicka varan Tradera?

Tradera kommer att utföra utbetalning till Säljaren, antingen styckvis per försäljning eller som ett sammanslaget belopp. När Tradera har godkänt en Transaktion garanterar Tradera att Säljaren får betalt inom 1-2 bankdagar, förutsatt att bankkontonumret som Säljaren angivit blivit verifierat.

Vad kostar det att annonsera på Tradera?

Vad kostar det att annonsera på Tradera? Vi tar en provisionsavgift som är 10% på sålda varor, för osålda annonser så betalar du endast för tillval och eventuell uppläggningsavgift om du publicerat mer än 100 varor på en månad. Priserna kan variera om du har butik, tar del av en aktiv kampanj etc.

När betalar man på Tradera?

Köparen betalar Så fort en annons avslutats får du och köparen ett vinnarmejl med kontaktuppgifter till varandra. När köparen har betalat varan kan du skicka den. Erbjuder du Traderabetalning eller Paypal markeras objektet som betalt automatiskt.

När ska man anmäla utebliven betalning Tradera?

Objektet ska betalas inom rimlig tid, så länge köpare och säljare inte kommit överens om annat. Medlemmar som upprepade gånger inte betalar för vunna auktioner eller fast pris-annonser kan komma att få sitt konto avstängt på Tradera.

Är det säkert att betala med Swish på Tradera?

Vad ska jag tänka på när jag betalar med Swish på exempelvis Blocket eller Tradera? Vi garanterar att din Swish-betalning kommer fram till den mottagare du anger, men det kan vara bra att veta att du inte täcks av något köpskydd via Swish.

Kan man lita på Tradera?

Ska man handla på tradera så måste man ha klart för sig att man ska undvika banköverföring som betalsätt då dessa köp är helt oskyddade. ... Och på tal om säkerhet så är traderas säkerhet för deras användare urusel.

Kan man bli Scammad på Tradera?

Du har alltså med stor sannolikhet blivit utsatt för ett bedrägeri, det är självklart alltid tråkigt när sådant händer. Det är tyvärr inte helt säkert att du kommer att få pengarna tillbaka eftersom säljaren då måste hittas. Tradera är som sagt utanför detta och kan inte hållas ansvariga.

Vad kostar det att sälja på auktion?

Säljare betalar en försäljningsprovision om 15% inkl moms av klubbat pris. Köpare betalar en provision om 22,5 % inkl moms av klubbat pris.

Relaterade inlägg: