Vad händer om man inte hämtar ut ett paket i tid?

Innehållsförteckning

Vad händer om man inte hämtar ut ett paket i tid?

Vad händer om man inte hämtar ut ett paket i tid?

Om du inte hämtar ut ditt paket så kommer det att gå i retur till oss. Paketet registreras då som "ej uthämtat" och vi kommer att debitera dig en avgift på 100 kr. Resterande ordervärde återbetalas till dig på samma vis som du betalade vid köp.

Hur länge ligger paket kvar Åhléns?

Vid leverans till ombud håller transportören paketet i 14 dagar och returnerar det därefter till oss. Paket som inte lösts ut behandlas som retur och återbetalas inom 2 veckor från att e-handelslagret tar emot det, med avdrag för returfrakt.

Kan man lämna tillbaka smink Åhléns?

Om du inte använt produkten kan du lämna tillbaka den inom 60 dagar. Även när du handlat på rea. På åhlens. se är utbudet av mode, skönhet och inredning ännu större.

Kan man beställa från Åhléns?

Lita inte på leveranstider! Riktigt dåligt! Jag avråder alla starkt till att handla från Åhléns. Sök istället på produkten på Prisjakt.se, så finns det ofta andra som säljer samma varumärken. Åhlens svar på denna recension var att kontakta deras kundtjänst.

Hur länge öppet köp Åhléns?

Vid köpåhlens. Öppet köp gäller i 60 dagar från mottagande vid obruten originalförpackning.

Kan man lämna tillbaka smink?

Hur gör jag om jag vill returnera en vara? Svar: Enklaste sättet är att vända sig till någon av KICKS svenska butiker. Där har du möjlighet att få pengarna tillbaka direkt vid godkänd ångerrätt eller reklamation. Retur kan även göras genom att varan skickas till KICKS lager.

Kan man lämna tillbaka parfym?

6.6 Ångerrätten gäller endast om varan är i väsentligt oförändrat skick. Som kund har du rätt att undersöka varan eller varorna men du får inte bryta plomberingar eller prova produkten då denna då inte kan återlämnas på grund av hälso- och hygienskäl. Rätten att ångra sig upphör alltså när du bryter förseglingen.

Relaterade inlägg: