Kan man ta bort Messenger?

Innehållsförteckning

Kan man ta bort Messenger?

Kan man ta bort Messenger?

Hur man tar bort Messenger-meddelanden på Android För att ta bort eller avbryta meddelanden i Messenger-applikationen för Android är det första vi måste göra tryck och håll kvar på meddelandet i fråga. Därefter måste vi klicka på knappen ta bort representerad av en papperskorg.

Vad betyder återkalla på Messenger?

Inom kort släpps en uppdatering till Android- och iOS-appen som gör att du kan ångra meddelanden upp till tio minuter bakåt i tiden. Du läste rätt, tio minuter och inte en sekund senare. Det betyder givetvis att allt du skickat tidigare för evigt finns hos mottagaren. Så det gäller att vara snabb om man ångrar sig.

Kan inte ta bort meddelande på Messenger?

Hur man avbryter ett Facebook-meddelande

  • Håll ned meddelandet du vill ta bort i iOS- eller Android-appen.
  • Tryck på Mer längst ner.
  • Välj Ta bort.
  • Tryck på Avsänd eller Ta bort åt dig.

Kan man ta bort ett skickat meddelande på Messenger?

Öppna en Messenger-konversation från Chattar. Tryck och håll ned på meddelandet som du vill återkalla och välj Återkalla.

Varför har Messenger stoppats?

Om problemet med appen kvarstår efter en tvingad avslutning kan du behöva kontakta apputvecklaren. Läs mer om hur du kontaktar utvecklaren. Du kan vanligtvis rensa en apps cacheminne och data via appen Inställningar på telefonen. Inställningarna kan variera beroende på telefon.

Hur redigerar man i Messenger?

Öppna en chatt med en vän och tryck sedan på kameraknappen i verktygsfältet till vänster om textfältet och svep igenom bilderna i kamerarullen. Välj ett foto, tryck sedan länge på det och tryck på Redigera. Du ser alternativ längst ner i förhandsgranskningen av foton som låter dig lägga till text eller klotter.

Hur tar man bort någon från Messenger?

Öppna Messenger-appen. Från Chattar trycker du på din profilbild i det övre vänstra hörnet. Tryck på Telefonkontakter. Tryck på Hantera kontakter och sedan på Ta bort alla kontakter.

Hur tar man bort någon från Messenger grupp?

Öppna en gruppchatt med tre eller fler personer och gå högst upp i chatten där det anger antalet deltagare. Håll muspekaren över antalet deltagare och hovra sedan över namnet på den person som du vill ta bort. Välj X och bekräfta att du vill ta bort deltagaren från chatten.

Relaterade inlägg: