Vem kör ut åt FedEx?

Innehållsförteckning

Vem kör ut åt FedEx?

Vem kör ut åt FedEx?

Fedex levererar själva i sverige, ev går det över som REK på posten. Fedex "Ekonomi" går ibland över till posten, ibland som schenker, vet aldrig vilket.

Vad betyder FedEx?

Fedex Corporation, av företaget skrivet FedEx Corporation, är ett amerikanskt logistikföretag. Namnet är en förkortning av företagets ursprungliga namn Federal Express.

Kan någon annan ta emot paket FedEx?

Ja. Ytterligare begränsningar och avgifter kan tillkomma. Vi tar inte ut någon extra avgift för att behålla paket för upphämtning istället för att leverera dem, men personen som ska hämta paketet måste visa godkänd fotolegitimation. FedEx pengarna-tillbaka-garanti gäller inte för försändelser som omdirigeras.

Vad är en FedEx kurir?

FedEx Express erbjuder tillförlitlig, tidsbestämd leverans av brådskande försändelser till mer än 220 länder/områden, uppbackat av vår pengarna-tillbaka-garanti. Klicka här för att välja den tjänst som passar dina behov.

Hur fungerar det att skicka med FedEx?

För att skicka en FedEx Express-försändelse behöver du fylla i en internationell fraktsedel. . Du kan fylla i den online med hjälp av FedEx Ship Manager® på fedex.com. Du måste använda en FedEx-fraktsedel och skriva in den information som krävs.

Relaterade inlägg: