Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket Jotex?

Innehållsförteckning

Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket Jotex?

Vad händer om jag inte hämtar ut mitt paket Jotex?

Vi debiterar en avgift för försändelser som inte hämtas ut motsvarande de faktiska kostnaderna för returfrakt, expeditionsavgift samt hantering enligt prislistan som anges ovan.

Varför är mitt konto spärrat på Ellos?

Orsak till avslag kan vara att du inte uppfyller våra inkomstkrav, inte är myndig eller att du har betalningsanmärkningar. Har du redan faktura eller konto kan det bero på att du inte har tillräckligt med köputrymme. Kontakta Resurs Bank på 033-435 75 00 eller maila till betala@ellos.se för mer information.

Vad är expeditionsavgift Jotex?

Expeditionsavgift om 50 kronor för minsta lilla köp, även små varor! Om man av vilken anledning som helst returnera en vara (ex. för att byta till en annan hos Jotex) tar de också alltid ut en fraktavgift för returen på 50 kronor, mer om det är en stor vara!

Är Ellos Möbler bra?

Jättebra postorderföretag som har såväl kläder, skor, artiklar till hemmet såsom påslakan, gardiner och möbler. jag har oftast varit väldigt nöjd med sakerna jag köpt på Ellos. Handlar ofta kläder på postorder och är nöjd med Ellos låga priser.

Hur får jag fakturan från Jotex?

Prova hemma först och betala sedan

  1. Du slipper ligga ute med pengar för varor som du eventuellt byter/returnerar.
  2. Du får hem fakturan i slutet av månaden med alla månadens inköp samlade på samma faktura.
  3. Du kan välja att delbetala din faktura och ta del av fördelarna med konto.*

Har Jotex fri frakt?

Fri fraktJotex. Genom att välja alternativet att du hämtar själv på Postens terminal tillkommer ingen fraktkostnad. För paket som inte är för stora kostar frakten annars 49 kr för att få dem levererade till hemmet eller postombud.

Hur lång tid tar leveransen från Ellos?

Med Express24 får du extra snabb leverans för en tilläggsavgift på 69 SEK. Om du gör din beställning före kl. 13.00 levereras ditt paket nästkommande vardag.

När får jag min faktura från Jotex?

När du handlar på Jotex och Ellos under samma månad skickas båda fakturorna i samma kuvert.

Är Jotex bra?

Bra produkter, bra pris, rättvis service. Jag avråder starkt från att handla på jotex.se. Urusel kundservice, mycket lång leveranstid och låg kvalitet på sina produkter. ... Tidigare hade jag även beställt vita gardiner från Jotex och i 2 paket fick jag fläckiga gardiner (såg ut att vara använda med matfläckar).

Vad kostar det att skicka tillbaka Ellos?

Vid retur tillkommer alltid en returavgift på 45 kr och vid retur av större/tyngre varor debiteras även 195 SEK för returfrakt.

Relaterade inlägg: