Vad händer om man missar UPS?

Innehållsförteckning

Vad händer om man missar UPS?

Vad händer om man missar UPS?

Efter ett leveransförsök Om du väntar på ett paket, men har missat första leveransförsöket, har du flera alternativ. ... Leverera mitt paket till en annan adress: Få ditt paket levererat till en annan adress när du inte är hemma. Leverera mitt paket en annan dag: Få ditt paket levererat på en annan dag.

Hur länge ligger paket kvar UPS?

2. Vänligen hämta ditt paket på en UPS Access Point™ — Vi kommer att leverera ditt paket till en UPS Access Point nära din bostad där det ligger kvar i 10 kalenderdagar så att du kan hämta det när det passar dig.

Hur hämtar man ut paket med UPS?

Du behöver en av följande identitetshandlingar för att hämta upp ett paket från en UPS Access Point-plats:

  1. 1: En statligt utfärdad fotolegitimation, exempelvis ett körkort eller ett pass. ...
  2. 2: En statligt utfärdad fotolegitimation tillsammans med en utlämningskod från din avsändare (om tillämpligt).

Var hamnar UPS paket?

Hämta paketUPS utlämningsställe Få dina paket skickade till en UPS Access Point™-plats, lokala företag som vi samarbetar med, och hämta dem när det passar dig. Du vet att ditt paket förvaras på en säker plats, och eftersom öppettiderna även sträcker sig över helger och kvällar behöver du inte stressa.

Hur aviserar UPS?

Om du vill ta emot leveransaviseringar för alla dina paket ska du anmäla dig till UPS My Choice™ och välja avisering antingen via sms eller e-post. Sms-meddelanden skickas mellan 06:00 och 23:00. Alla tider är lokala för din leveransadress.

Vad levererar UPS?

Förutom tidsbestämda flygleveranser levereras sändningar i allmänhet mellan 09.00 och 19.00 (och ibland senare) till privata bostäder och vid arbetsdagens slut för företagsadresser. UPS kan inte planera en specifik leveranstid inom dessa ramar. Upp till tre leveransförsök görs, dock ej på helger och helgdagar.

Relaterade inlägg: