Vad händer om man inte tar eftersändning?

Innehållsförteckning

Vad händer om man inte tar eftersändning?

Vad händer om man inte tar eftersändning?

Att adressändra är kostnadsfritt och om du inte väljer eftersändning kommer din post istället returneras till avsändaren. Eftersändning av post. ... När du har eftersänt din post skickas den till den nya adressen du har flyttat till.

Är adressändring och flyttanmälan samma sak?

När det kommer till att göra en adressändring är det viktigt att komma ihåg att flyttanmälan och att låta eftersända sin post inte är samma sak. Att göra flyttanmälan, närmare bestämt att byta folkbokföringsadress, är obligatoriskt, medan eftersändningen av post inte är det.

Kan du eftersända din post till annan adress?

  • Adressändring, eftersändning och lagring av post – få din post eftersänd vid flytt, efter dödsfall eller pausa din postutdelning tillfälligt. ... Vid dödsfall kan du behöva ta emot den avlidnes post. Adressändring hjälper dig att få den eftersänd till en annan adress.

Hur kan man eftersända post vid dödsfall?

  • Eftersänd post vid dödsfall med Särskild postadress. Vid dödsfall kan du behöva ta emot den avlidnes post. Adressändring hjälper dig att få den eftersänd till en annan adress. Vid dödsfall kan man ansöka om "Särskild postadress" för dödsbon, till Adressändring samt Skatteverket.

Kan du eftersända din post vid flytt?

  • Adressändring och eftersändning sker via Adressändring. Med "Eftersändning vid flytt" får du möjlighet att eftersända din post under 12 månader. Vill du eftersända din post under en kortare period? Välj då istället "Tillfällig eftersändning".

Relaterade inlägg: