Är Huddinge kommun?

Innehållsförteckning

Är Huddinge kommun?

Är Huddinge kommun?

Huddinge har en ung befolkning och växer snabbt – med över 112 000 invånare är vi den största kommunen i länet efter Stockholms stad. Huddinge ligger bara 15 minuter från Stockholm C och kännetecknas av stark utveckling, unika naturmiljöer och ett mångsidigt näringsliv.

Hur många hushåll finns i Huddinge kommun?

År 2020 ökade antalet invånare i Huddinge med 386 personer, från 112 8 234.

Hur stor är Huddinge kommun?

140.6 km² Huddinge Municipality/Area

Hur är Huddinge?

Tunga känslor tar inte hänsyn till ledighet, och våld i hemmet, psykisk ohälsa, alkoholproblem eller ensamhet tar tyvärr inte semester. Vi vet att risken att må dåligt är större under jul- och nyårshelgerna när många tillbringar mer tid hemma tillsammans.

Vad är Huddinge känt för?

Huddinge erbjuder stora möjligheter till naturupplevelser och friluftsliv, och har utsetts till såväl länets bästa naturvårdskommun som bästa friluftskommun. Här finns naturreservat och rekreationsområden som Flottsbro, Ågesta, Gömmaren, Drevviken och Paradiset för att nämna några.

Är det eldningsförbud i Huddinge?

Eldningsförbud gäller från och med klockan 08.00 den 15 juli Länsstyrelsen har beslutat att det råder eldningsförbud i hela Stockholms län från och med klockan 08:00 den .

Hur många bor det i Trångsund?

Trångsund
Trångsund
Kommundel del av Stockholms tätort
Folkmängd10 747 (2016)
Befolkningstäthet481,93 invånare/km²
TidszonCET (UTC+1)

Hur många bor i Visättra?

Visättra-Björnkulla har 1317 invånare - vilket är en förändring med +3.0% från 2010. Jämfört med riket har distriktet en medel andel unga och en låg andel äldre. Av de som bor här har 68% utländsk bakgrund och andelen sysselsatta i arbete är 61% - vilket är lägre än genomsnittet i landet.

Relaterade inlägg: