Vad innebär det att kunna agera positivt och kreativt i Servicesituationer?

Innehållsförteckning

Vad innebär det att kunna agera positivt och kreativt i Servicesituationer?

Vad innebär det att kunna agera positivt och kreativt i Servicesituationer?

Förmåga att hantera positiva och negativa reaktioner i kontakter med kunder eller gäster. Kunskaper om betydelsen av god produktkännedom och marknadsföring i servicesituationer. Färdigheter i att utföra försäljningsteknik, exponering och presentationsteknik samt i att värdera sitt arbete och resultat.

Vad tycker du är viktigast i kontakten med kunder?

Ställ frågor och lyssna på kunden. Lyssna på vad de har att berätta och förstår deras problem, deras missnöje, deras förslag osv. Förståelse för kunden behov och önskemål är grunden till att leverera en riktigt bra kundupplevelse.

Är det viktigt med Servicetänk?

– Nöjda kunder är det bästa som finns. Det gäller att kunna skapa ett förtroende hos den jag hjälper och det gör jag genom att lyssna in behov. Det är en förutsättning i jobbet att man är pedagogisk, har ett gott kundbemötande och gillar att prata med människor.

Vad är ett kundbemötande i världsklass för dig ?*?

Det finns ingen klar definition vad ett bra kundbemötande egentligen är. Men förutom att vara trevlig mot kunder och erbjuda bra service finns det andra saker man kan göra för att utföra ett bra kundbemötande. Lyssna på kunden. Det är viktigt att bry sig om kunden och ta reda på deras behov.

Vad är kundbemötande i världsklass?

Ett gott kundbemötande i världsklass är att ta hand om och bry sig om sina kunders behov och vilja. Ett äkta trevligt bemötande kommer man alltid längst med.

Vad är viktigast för kunden?

Kunder går före privata samtal. Håll kunden informerad om ditt företag, dina produkter och tjänster. ... Var lyhörd och lyssna på vad kunden egentligen säger. Genom att ställa frågor och ta reda på så mycket som möjligt om vad kunden vill ha, så kan du lättare erbjuda rätt produkt eller tjänst.

Hur kommunicerar man med kunder?

Här presenterar vi 5 oslagbara tips för mer personlig/relevant kommunikation med dina kunder!

  1. Sätt realistiska förväntningar. ...
  2. Kommunicera efter det första köpet – men inte uppenbart för att sälja mer. ...
  3. Håll ögonen öppna för kundernas intressen och behov. ...
  4. Närvaro i sociala medier. ...
  5. Bygg en lojal gemenskap.

Relaterade inlägg: