Vad kostar det att ansluta sig till bokadirekt?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att ansluta sig till bokadirekt?

Vad kostar det att ansluta sig till bokadirekt?

S: Priset för betalning av en bokning är 1,75% av den begärda summan. F: Har tjänsten några fasta kostnader? S: Nej, tjänsten medför inga fasta kostnader.

Vad kostar det att ha boka direkt?

1095 kr /mån

  • Hyrstolar.
  • Löner.

Hur funkar bokadirekt?

Bokadirekt har en egen stor sökmotor som gör det enkelt för kunderna att hitta den utövare och tid de vill boka. De utövare med närmast bokningsbara tid visas längst upp i sökresultaten och därmed ökar även chansen att fylla en ledig tid ju närmare inpå tiden man kommer.

Hur lämnar man Recension bokadirekt?

hitta under ”Mina bokningar” i Bokadirekt.se. Ni kommer direkt att få betyg och recensioner presenterade på er onlinebokning. Dessa har sedan flera månader samlats in via ett mail som skickats från boka.hitta.se efter att de varit hos er. Detta är en mycket efterfrågad tjänst som ökar kundernas förtroende för er.

Vad kostar Timecenter?

Du betalar bara 1.99% per betalning till Klarna. Inga månadsavgifter eller bindningstider.

Hur avbokar man en tid på bokadirekt?

Om du vill avboka din bokning ska du använda den avbokningskod i bokningsbekräftelsen som visas på skärmen efter bokning och som tillsänds dig via e-post. Avbokning ska göras, med avbokningskoden, på www.bokadirekt.se/cancel. Avbokning kan ej göras via mail.

Vad kostar ett bokningssystem?

Boka finns för intern eller extern användning Boka Externt kostar från 149 kr i månaden. Boka Internt startar på 112 kr i månaden. Priserna avser helårsabonnemang, men du kan också välja att köpa en eller tre månader i taget.

Hur avbokar man på bokadirekt?

Avbokning och ”No-show” Om du vill avboka din bokning ska du använda den avbokningskod i bokningsbekräftelsen som visas på skärmen efter bokning och som tillsänds dig via e-post. Avbokning ska göras, med avbokningskoden, på www.bokadirekt.se/cancel.

Vad är TimeCenter?

TimeCenter onlinebokning används av tusentals svenska företag, t. ex. massörer, frisörer och skönhetssalonger. Alla som idag tar emot bokningar via telefon har nytta av istället ta emot bokningar online och kan spara massor av tid.

Vilket bokningssystem är bäst?

För alla som letar efter ett bra och billigt bokningssystem att koppla till sin hemsida kan jag rekommendera Timeing. Det är en tjänst väl anpassad för småföretagare som vill komma igång snabbt med att ta emot bokningar via webben.

Relaterade inlägg: