Hur betalar man parkering på Arlanda?

Innehållsförteckning

Hur betalar man parkering på Arlanda?

Hur betalar man parkering på Arlanda?

Du betalar enkelt med en app och behöver därför aldrig någon parkeringsbiljett. Om du måste förlänga tiden gör du det smidigt med appen. Det finns tydlig skyltning som visar hur du gör när du ska använda och betala via appen. Välj att betala med ePark, SMS Park, Parkster, Mobill eller Easypark.

Hur mycket kostar det att stå på Arlanda?

Priser. Timpriset är 80 kronor på de flesta parkeringsplatser men det blir 10 kr dyrare i timmen på ett par stycken som Premium SkyCity Garage och Express-parkeringarna vid terminal 5. Där får du betala 90 kr.

Vad kostar en veckas parkering på Arlanda?

Långtidsparkering Arlanda - priser 0 kr för 1 vecka i samband med boende, 399 kr för 1 vecka utan boende. 349 kr för 2 veckor i samband med boende, 799 kr för 2 veckor utan boende. 699 kr för 3 veckor i samband med boende, 999 kr för 3 veckor utan boende.

Måste man boka parkering på Arlanda?

På en långtidsparkering nära Arlanda blir parkeringsplatserna snabbt bokade. Men så länge det finns plats och vi har lediga parkeringsplatser är du självklart välkommen till oss på ARN Långtidsparkering, även utan en förhandsbokning.

Vilken terminal har Easyjet på Arlanda?

Arlanda Terminal 2 Denna terminal trafikeras bland annat av internationella flygbolag såsom Easyjet, KLM och Finnair.

Vad är Parkos?

Vi har ofta hört talas om dåliga erfarenheter av icke-officiella flygplatsparkeringsleverantörer, och att officiell flygplatsparkering ofta är dyrare än själva flygbiljetten. Vi såg detta som en möjlighet och därför föddes Parkos. En webbplats där du kan jämföra, boka och betala parkeringsleverantörer i en säker miljö.

Vilken terminal Norwegian Arlanda?

All inrikestrafik har temporärt flyttat till Terminal 5. Utrikestrafiken avgår och ankommer både Terminal 2 och Terminal 5.

Vilken terminal flyger KLM från Arlanda?

Arlanda Terminal 2 Denna terminal trafikeras bland annat av internationella flygbolag såsom Easyjet, KLM och Finnair.

Relaterade inlägg: